Virksomhed

Virksomhedslokaler til leje

Har din søgning efter virksomhedslokaler til leje ført dig til Lokalepark Aarhus Nord, behøver du ikke lede videre. Vi har stor, rumlige og lyse virksomhedslokaler på 130 kvm. der venter på at dig og din virksomhed flytter ind.

Virksomhedslokaler

I jagten på de perfekte virksomhedslokaler kan det til tider blive uoverskueligt at finde hoved og hale i mulighederne. Hos Lokalepark Aarhus Nord vil vi gerne hjælpe dig på vej til det lokale, der passer bedst til dig og din virksomhed. Uanset om du har brug for lagerplads eller butiksplads har vi lokalerne til dig. Flere af vores virksomhedslokaler findes i Aarhus Nord, men er der en anden ideallokation, håber vi at kunne hjælpe dig til det.

Ledige virksomhedslokaler

Det kan være vanskeligt at danne sig overblik over, hvorvidt forskellige virksomhedslokaler er ledige eller ej. Derfor kan du på vores hjemmeside finde vores ledige virksomhedslokaler. Det har vi gjort, så du hurtigt og effektivt kan få et overblik over, hvilke ledige virksomhedslokaler du kan leje dig ind i. De ledige virksomhedslokaler kan benyttes både som kontor- og produktionsplads eller som lager- og butikslokaler.  

Kontorlokaler

Hos Lokalepark Aarhus Nord har vi kontorlokaler til din virksomhed. Søger du et kontorlokale i Aarhus området har vi vores egne lokaler i Aarhus Nord. Ønsker du en lokation i andre områder, enten i omegnen eller længere ude, kan vi formentlig også finde kontorlokaler her. Selvom der er rift om kontorlokaler i Aarhus, garanterer vi hos Lokalepark Aarhus Nord rimelige priser, som er i overensstemmelse med markedet. Desuden tilbyder vi rådgivning, så du kan finde de erhvervs- eller kontorlokaler, som du ønsker at leje.

Udlejning af lagerlokaler aarhus