Drift/ Vedligeholdelse af erhvervslokaler

Hvorfor vælge Lokalepark Nord

Vedligeholdelse

Som lejer hos os er bl.a. vedligehold og vinterberedskab af udvendige arealer en del af vores services. Heriblandt kan du slippe for bekymringerne om snerydning og renholdelse af gårdarealer og fortov i din daglige gang.

Pre-installeret el

Vi har ligeledes sørget for, at el og kraft er installeret i alle lokaler, så der er rig mulighed for tilslutning af diverse grej og maskiner.

Skræddersyet behov

Du har desuden mulighed for at lave egne installationer i overensstemmelse med os, så dit lokale bliver tilpasset efter dine behov og ønsker. 

Rare omgivelser

Af hensyn til parkens øvrige lejere og naboer, må lokalerne dog ikke medføre lugt, støjgene eller på anden form for ulempe. På den måde bliver Lokalepark Aarhus Nord et rart og godt sted at være for alle. 

Du får en række faciliteter og services, der sikrer jeres daglige drift

Når du lejer et af vores nyopførte lokaler hos Lokalepark Aarhus Nord, sparer du dig selv for en masse administration omkring drift og vedligeholdelse. Det står vi for! 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig hos Lokalepark Aarhus Nord, så kontakt os gerne på mail@lokalepark-aarhusnord.dk eller 86 99 97 00.