Lej et lokale

LEJE af Lagerlokale og depotrum

Mangler du eller din virksomhed kvadratmeter? Så har vi hos Lokale Park Aarhus Nord en holdbar løsning. Lej opbevaringsrum hos os, og du vil ikke fortryde dit valg. Ved leje af vores opbevaringsrum får du, udover en konkurrencedygtig pris, en god placering af dit nye lagerlokale. Placeringen i Skødstrup ved Aarhus N er lettilgængelig og gør det nemt at komme til og fra stedet.

For din månedlige husleje får du i alt 190 kvadratmeter, fordelt med 150 kvadratmeter på gulvet og 40 kvadratmeter repos. Vi tilbyder altså et opbevaringsrum, som kan bruges til meget mere end bare opbevaring. Rummet er fuldt af muligheder, og det er op til dig, hvordan indretningen skal foldes ud og kvadratmeterne udnyttes. Med højt til loftet kan du ved leje af opbevaringsrum hos Lokale Park Aarhus Nord udnytte den gode placering til at lave et nyt showroom til din spirende virksomhed. Eller benytte de mange billige kvadratmeter som ekstra lager til din butik. Måske din garage er blevet for lille til at være dit værksted, eller din store samling af motorcykler, skal have et sted at overvintre. Uanset hvilke drømme, der ligger bag dit valg om leje af opbevaringsrum, er du velkommen hos Lokale Park Aarhus Nord. 

Lagerlokale til leje

Dit valg af leje af lagerlokale bør ikke kun bygge på pris og beliggenhed, men i høj grad også have blik for, hvilke rammer de sætter for dig eller din virksomhed. Vi hos Lokale Park Aarhus Nord har to haller med 21 lagerlokaler til leje. Lokalerne bliver en del af et miljø, hvor visioner og fællesskab spirer med udgangspunkt i de privatpersoner, virksomheder og iværksættere, som vælger at leje lagerrum hos os.

Uanset hvad din ambition for dit nyerhvervede lagerlokale er, får du muligheden for at blive en del af et miljø, hvor der både er plads til private og erhverv. Intet formål er altså for småt eller for stort til vores lagerlokale. Har du behov for mere plads end vores lagerlokaler i Aarhus N tilbyder, er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.  

Priser på LOKALER

Vores priser på lokaler er uden tvivl konkurrencedygtige. Ikke nok med at kvadratmeterne er fordelt på to niveauer, får du samlet set 130 kvadratmeter for kun 8.500 kr. ekskl. Moms og forbrug. Når du har betalt depositum svarende til 3 måneders husleje, råder du alene over dit lokale. Vores lokale har en fast lav pris, der gør det muligt for alle, privat som erhverv, at leje sig til ekstra plads. Få mere info omkring vores priser.

Virksomhedslokaler

I jagten på de perfekte virksomhedslokaler kan det til tider blive uoverskueligt at finde hoved og hale i mulighederne. Hos Lokalepark Aarhus Nord vil vi gerne hjælpe dig på vej til det lokale, der passer bedst til dig og din virksomhed. Uanset om du har brug for lagerplads eller butiksplads har vi lokalerne til dig. Flere af vores virksomhedslokaler findes i Aarhus Nord, men er der en anden ideallokation, håber vi at kunne hjælpe dig til det.

Virksomhedslokaler til leje

Har din søgning efter virksomhedslokaler til leje ført dig til Lokalepark Aarhus Nord, behøver du ikke lede videre. Vi har stor, rumlige og lyse virksomhedslokaler på 130 kvm. der venter på at dig og din virksomhed flytter ind.

Ledige virksomhedslokaler

Det kan være vanskeligt at danne sig overblik over, hvorvidt forskellige virksomhedslokaler er ledige eller ej. Derfor kan du på vores hjemmeside finde vores ledige virksomhedslokaler. Det har vi gjort, så du hurtigt og effektivt kan få et overblik over, hvilke ledige virksomhedslokaler du kan leje dig ind i. De ledige virksomhedslokaler kan benyttes både som kontor- og produktionsplads eller som lager- og butikslokaler.  

Kontorlokaler

Hos Lokalepark Aarhus Nord har vi kontorlokaler til din virksomhed. Søger du et kontorlokale i Aarhus området har vi vores egne lokaler i Aarhus Nord. Ønsker du en lokation i andre områder, enten i omegnen eller længere ude, kan vi formentlig også finde kontorlokaler her. Selvom der er rift om kontorlokaler i Aarhus, garanterer vi hos Lokalepark Aarhus Nord rimelige priser, som er i overensstemmelse med markedet. Desuden tilbyder vi rådgivning, så du kan finde de erhvervs- eller kontorlokaler, som du ønsker at leje.

LAGERLOKALE og depotrum TIL LEJE​ Aarhus
Udlejning af lagerlokaler aarhus

Se hvad vores lokaler kan bruges til

lej et kontor i aarhus Nord

Virksomhed

Mangler du pladsen til at kunne give dine kunder en fantastisk oplevelse? Hos Lokalepark Aarhus Nord er der god plads til at udføre dit arbejde!

lagerrum udlejning - Aarhus Nord

Har din virksomhed brug for ekstra plads? Det kan være, at du vil udvide dit varelager eller at din virksomhed er nyopstartet, og du endnu ikke vil binde dig til en lang opsigelsesfrist på et lager. Hos Lokalepark Aarhus Nord har vi optimale rammer til at skabe et lagerrum. 

LAGERLOKALE TIL LEJE - lokale park aarhus nord

Iværksætteri

Mangler du omgivelserne til at sætte iværksætterdrømmen i verden? Lokalepark Aarhus Nord er stedet, hvor der er plads til udfoldelse og vækst. 

Leje af Værksted ​ Aarhus nord

Håndværk og værksted

Er du håndværker og leder efter et sted til at udføre dit arbejde? Så se her! Det er helt op til dig, om du har lyst til at drive værksted til din virksomhed eller blot bruge værkstedet i din fritid. Hos Lokalepark Aarhus Nord er mulighederne mange. 

Motorcykel vinteropbevaring

Opbevaringsplads

Skal dit kæreste eje opbevares med stil og i sikre rammer? Vi har plads til opmagasinering af bil, båd, campingvogn eller andre private ejendele hos Lokalepark Aarhus Nord. 

Foto studie, musik, studie, lydstudie leje lokaler aarhus

Foto- eller musikstudie

En ny begyndelse eller starten på noget stort? Hos Lokalepark Aarhus Nord giver vi dig de bedste betingelser for at lade kreativiteten flyde. Hvad enten du vil udfolde dig musikalsk, tage professionelle billeder eller noget helt tredje, så har vi plads til dig og dine interesser. 

showroom til leje århus

Showroom eller webshop

Har du brug for et showroom til at vise dine produkter frem? Eller mangler du plads til din webshop? Så har Lokalepark Aarhus Nord pladsen til dig og dine drømme. 

Træningslokale til leje århus

Motionsrum

Det er helt op til dig hvordan du udnytter dit lokale. Hos Lokalepark Aarhus Nord er der 

plads til store armbevægelser hvad enten det er til holdtræning, personlig træning eller “bare” din træning.