Se vores priser på erhvervslejemål

Se priser på samtlige af vores lejemål

Kontorfælleskab - Arhus Nord

Lokalepark Aarhus Nord har de mest unikke og alsidige lokaler i Skødstrup, til alverdens formål.

Er du eller din virksomhed på udkig efter det perfekte lokale til en konkurrencedygtig pris?

Så behøver I ikke lede længere. Lokalepark Aarhus Nord har de mest unikke og alsidige lokaler i Skødstrup, til alverdens formål. Den månedlige leje i Aarhus er 8.500 kr. ekskl. moms og forbrug. Der vil herudover være et depositum svarende til 3 måneders leje tilknyttet ved indflytning. 

De flotte lejemål består af 100 kvm + 30 kvm repos, der kan bruges til lige hvad du drømmer om, derudover er der eget tilhørende badeværelse. Du får altså her chancen for at etablere dig og dit foretagende i nye isolerede og opvarmede lokaler med muliglighed for fleksibel indretning. Lad os hjælpe dig på vej – der er plads hos os! 

Kontakt os
hvis du er interesseret

Udenfor lokale park aarhus nord
LAGERLOKALE TIL LEJE - lokale park aarhus nord

Lad os få en snak om hvordan du eller din virksomhed kan blive en del af Lokalepark Aarhus Nord, eller udfyld vores kontaktformular hvis du allerede nu ved, du gerne vil leje et lokale hos os. 

ANDRE LEDIGE virksomhedsLOKALER

Ønsker du mere eller mindre plads end de 140 kvm, som lokalerne i Lokalepark Aarhus Nord dækker over? Vi har heldigvis ledige lokaler flere steder i Aarhus omegn! Følg med herunder for at se hvilke lokaler, vi har ledige på nuværende tidspunkt. Måske stedet for dig eller din virksomhed dukker op! 

Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere om vores lokaler. Vi sidder klar til at hjælpe dig på vej