Om Lokalepark Aarhus Nord

udLejning af lokaler, lager og kontor

Lokalepark Aarhus Nord er en businesspark, som består af 2 haller med 21 lokaler, beliggende i Skødstrup. Vi udbyder et samlet omdrejningspunkt for iværksættere, privatpersoner og etablerede virksomheder i forskellige brancher – alt fra industri og håndværk til kontor, service og E-handel. Formålet er at udvikle og stimulere et inspirerende miljø som oser af vision, nytænkning og fællesskab, hvor der er kort fra idé til handling, samt tilbyde gode rammer, der skaber grobund og vækst til gavn for erhvervsvirksomheder. I lokaleparken tilbyder vi netop de faciliteter og services der skal til, for at du kan koncentrere dig om dit foretagende. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Lokalepark Aarhus Nord!

Leje et showroom i aarhus
leje af kontor aarhus Nord

Vores værdier

Vision

Visionen for Lokalepark Aarhus Nord er at kunne understøtte erhvervslivet i nærmiljøet ved at tiltrække lokale, regionale og internationale virksomheder til en indbydende businesspark, hvor en lang række brancher er repræsenteret, som danner et grundlag for sparring, inspiration, udvikling og succes. 

Mission

Vores mission er at skabe et dynamisk og imødekommende sted, hvor der er plads til alle og ethvert formål. Vi vil danne rammerne for at både mindre og større virksomheder, samt private får en lang række faciliteter og services til en fornuftig pris. I samarbejde med lejerne i businessparken er missionen også at skabe ekstra værdi for den enkelte lejer, gennem etablering af et fællesskab, hvor virksomheder kan få glæde af hinandens kompetencer.